AirX är klar testvinnare

Enligt Teknologisk Institut (Danmarks motsvarighet till SP) som utfört nordens största test av värmepumpar någonsin så är AirX den klart effektivaste luft/vattenvärmepumpen på marknaden. Testet är utfört på uppdrag av Energistyrelsen i Danmark.
Teknologisk Institut i Aarhus, som har testat 54 luft/vattenvärmepumpar från 10 olika tillverkare, har kommit fram till att AirX har ett SCOP (årsvärmefaktor) på 4.8! Det är upp till 21% bättre än konkurrenterna och betyder att den sparar i genomsnitt 25 900 kronor mer än andra luftvattenvärmepumpar under livslängden.

AirX är också den tystaste luft/vattenvärmepumpen på marknaden, mer än dubbelt så tyst som den näst tystaste.

Vi installerar IVT AirX i Borås med omnejd, så är du intresserad av en riktigt bra luftvärmepump så skall du kontakta oss.

Morgan Larsson