AirX luftvärmepump

IVT AirX är en luft/vattenvärmepump utvecklad för det nordiska klimatet och fortsätter att ge effektiv värme även när utomhustemperaturen närmar sig 20 minusgrader.
Det är en extremt tyst luftvärmepump med varvtalsstyrd fläkt och kompressor och med en årsvärmefaktor i absolut toppklass.

Framtidssäkrad
IVT AirX är som standard utrustad med en nätverksport för uppkoppling till Internet genom ditt egna hemmanätverk. Med IVT Anywhere kan du styra och övervaka din värmepump med din smartphone eller surfplatta och du kan också använda framtidens styrteknik – Smartgrid. Det innebär att värmepumpen har möjlighet att koppla upp sig direkt mot den nordiska elbörsen och själv anpassar så att den arbetar hårdast när elpriset är lägst. Efterfrågan, och därmed priset på el, varierar under dygnets timmar. Tekniken sparar ända upp till 2000 kr extra per år*.

Smart styrsystem.
Styrsystemet Rego 2000® gör att du inte behöver bry dig om värmepumpens inställningar mer än du själv vill. Den intelligenta varvtalsstyrningen anpassar driften helt på egen hand utifrån ditt hus värmebehov. Vill du göra egna justeringar har du enkel tillgång till alla inställningar du behöver.

En tryggare investering
När du köper en IVT AirX luftvärmepump ingår 10 års garanti på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen, förutsatt att serviceprogrammet följs.

För vi chansar aldrig.

Morgan Larsson